top of page

Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel klant als schoonheidsspecialiste heeft Praktijk Refresh de onderstaande huisregels opgesteld.

Ik behandel niet als u een van de volgende aandoeningen heeft:

  • Koorts / koortslip

  • Griep

  • Besmettelijke huidziekten

Graag aangeven bij het maken van een afspraak en/of gaarne voortijdig annuleren. Neem bij twijfel even contact met ons op.

​​Het maken van een afspraak
Wanneer ik behandelingen aan het geven ben, kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoek ik u voor het maken van een afspraak gebruik te maken één van de onderstaande alternatieven:

  • Sturen van een email via de Contactpagina

  • Een WhatsApp bericht te sturen

  • Maak zelf eenvoudig een online afspraak onder het kopje “online afspraak”

Wees op tijd
Zorg dat u tijdig (5 minuten voor de afgesproken tijd) aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor de volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal 50% van de van de behandeling in rekening worden gebracht.

​Gratis consult
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden er € 15,-aan reserveringskosten in rekening gebracht.​

Producten
Aangekochte producten kunnen niet retourneert worden. Wat u koopt wordt niet teruggenomen.

Dit is om de kwaliteit te waarborgen van de verkoopproducten. 

Betalings- en parkeermogelijkheden
U kunt zowel contant als met tikkie of bankoverschrijving betalen.

Parkeren is gratis en direct bij de praktijk of de parkeervakken in de buurt. 

​Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Refresh is aangesloten bij de ANBOS met contactnummer 28815. Indien uw klacht niet naar tevredenheid wordt behandeld kunt u met hen contact opnemen.

​Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Praktijk Refresh en worden niet verstrekt aan derden zonder uw toestemming.

bottom of page