top of page

Diensten van topklasse

Refresh biedt diverse behandelingen aan in de massage en de gezichtsverzorging. Beide behandelingen zorgen voor rust en ontspanning en zijn ook belangrijk voor de ontwikkeling en de juiste conditie van het lichaam, de spieren  en de  huid. Een dagelijkse routine met sport en beweging en de juiste gezichtsverzorging geeft vaak niet de juiste  voldoening, rust en voeding die de het lichaam verdient. Idealiter hebben de huid en spieren elke 5 a 6 weken een boost nodig die alleen een specialist kan bieden. Bij Refresh kun je de juiste behandelingen aangaan om huid en spieren in topconditie te krijgen met effectieve gezichtsbehandelingen en massages.

summersun.jpg

Facial INTAKE

Huidverbetering en advies

Werken aan een stralende en gezond ogende huid, waarbij het verouderingsproces vertraagd of omgekeerd wordt zodat u langer kunt genieten van een jong ogende huid. De ondersteunende cosmetica zorgt ervoor dat je huid alles krijgt waar ze behoefte aan heeft en vermijd alle huid belastende stoffen zoals conserveringsmiddelen, geurstoffen, minerale oliën.

Ook belangrijke tips om de huid zo goed mogelijk te ondersteunen in het verjongingsproces. 

Facial treatment

Een gezichtsbehandeling op maat

Een uitgebreide gezichtsbehandeling helemaal toegepast op je wensen en op de behoeftes van je huid. Een dubbele reiniging, masker en massage. De wenkbrauwen worden ook bijgewerkt. 

 Afsluitende verzorging en eventueel een Sun Protection Filter en make-up.
Bij je gezichtsbehandeling zijn diverse modules beschikbaar om al je schoonheidsdoelen te behalen.

Modder masker
Diensten: Mijn diensten

Het is mijn passie jou op je best te krijgen

Diensten: Diensten

Massage

Sportmassage en bindweefsel

Kom in balans en ervaar de helende kracht van massage.

Bespreek samen met je massagespecialist de klachten en doelen zodat er een behandelplan opgesteld kan worden met gericht advies.

-Sportmassage is gericht op verbetering van de doorbloeding van de spieren, vermindering van stijfheid en algeheel gevoel van welbevinden. ---Segmentale bindweefsel is een massage van het bindweefsel, de laag tussen de huid en spieren. Deze kan ook ingezet worden bij specifieke klachten zoals: Hoofdpijn en migraine; 
buik- en borstkas aandoeningen; 
maag- en darm aandoeningen; 
doorbloedingsstoornissen; 
chronische verkoudheid;
aandoeningen aan het bewegingsapparaat;
gewrichtsproblemen;
slapeloosheid;
striae;
acne en littekens

Prijzen vanaf € 30,-

Zweedse massage
taway2.jpeg

T-away2

Veilig verwijderen van huidoneffenheden

Stoor jij je aan rode adertjes, pigmentvlekken, fibroompjes of andere huidoneffenheden? Dan heeft je t-away2 specialiste een oplossing in slechts enkele minuten. Dit systeem wordt al jaren in de medische wereld gebruikt.
Met de actieve applicator worden succesvolle resultaten behaald, die tot nu toe niet mogelijk waren.
Behandeling alleen mogelijk na een intake.
Ter indicatie: kosten behandeling va € 25,-

bottom of page